KIKI Egészség – Moringa levél bio
A moringa fát Ázsiában és Nyugat-Afrikában a hagyományos gyógyászatban sokféleképpen használják, és ehető hüvelyeket termel, amelyek íze a spárgáéhoz hasonlít. A fát azonban különösen tápanyagokban gazdag levelei miatt értékelik, és a fejlődő országokban az alultápláltság elleni küzdelem eszközeként népszerűsítik.
Bio moringa levelünket Indiában, biogazdálkodással termesztett fákról szüreteljük.A leveleket 30-45 napon belül egyszer szüreteljük, így biztosítva, hogy fiatal, zsenge levelek kerüljenek kiválasztásra.
A leveleket kiválogatják, 30 másodpercig mossák, lecsepegtetik, majd árnyékban 23-30 °C között „árnyékszárítják”, amíg száraz és törékeny nem lesz. Ezután a leveleket finom porrá őrlik, és vegetáriánus kapszulákba zárják.
Bio Moringa kapszuláink por alakban is kaphatók.








Értékelések
Még nincsenek értékelések.